Ouders/verzorgers

Hallo ouders en verzorgers! Heb je, of ken je een bedrijf waar het leuk zou zijn als Sint en Piet eens op bezoek zouden komen? Wil je graag helpen tijdens de intocht in Zundert of Klein-Zundert? Wil je weten hoe je ons kan bereiken? Op deze pagina vind je alle antwoorden op bovenstaande vragen.

Sint en Piet op bedrijfsbezoek?

Wil je dat Sint en zijn Pieten je op het werk een bezoekje brengen, neem dan contact op met onze stichting. Wij hebben namelijk direct contact met de planningspiet Pietje Precies. Samen met hem kunnen we kijken wanneer de Sint en zijn Pieten tijd hebben.

Pietje Precies heeft ons ook laten weten dat de Sint en zijn Pieten helaas geen tijd hebben om – via onze stichting – ook bij mensen thuis een bezoekje te brengen. Vandaar dat wij alleen bedrijfsbezoeken aan mogen nemen van de Sint! En wie luistert er nou niet naar de Sint!?

PS. Via Pietje Precies hebben wij begrepen dat een thuisbezoek van de Pieten wel eventueel in te plannen is via ‘t Stokperdje in Zundert. Voor meer informatie kun je mailen naar ‘t Stokperdje.

Omdat wij ervoor zorgen dat de Sint en zijn Pieten bij je bedrijf langskomen zijn er kosten verbonden aan zo´n bezoek. Klik hier voor het vergoedingen overzicht. Voor meer informatie stuur een email naar: info@sintenpietzundert.nl.

Sint en Piet kleding nodig?

Ben je op zoek naar Sint en Piet kleding informeer dan bij onze stichting. Want wij hebben namelijk contact met de persoonlijke stylist van de Pieten: Piet PSSP (Personal Stylist Sint en Pieten). Via deze Piet kunnen we eventueel beschikken over diverse kleding en kostuums van de Sint en zijn Pieten, die ze op dit moment niet nodig hebben.

Aangezien de kleding en kostuums van de Sint en zijn Pieten kostbaar is, mogen we van Piet PSSP de kleding alleen meegeven voor “serieuze doeleinden”. Informeer bij ons wat de mogelijkheden zijn.

Omdat wij ervoor zorgen dat deze kleding bij de Sint en zijn Pieten gehaald worden zijn hier kosten aan verbonden. Klik hier voor het vergoedingen overzicht. Voor meer informatie stuur een email naar: info@sintenpietzundert.nl.

Interessante websites 

Hieronder vind u enkele websites welke volgens ons leuke, grappige, nuttige of aanvullende informatie bevatten.

De intocht in Zundert/Klein-Zundert wordt door ons georganiseerd en

  • De intocht in Achtmaal wordt georganiseerd door St. Martinus Achtmaal
  • De intocht in Wernhout wordt georganiseerd door comité Wernhout
  • De intocht in Rijsbergen wordt georganiseerd door Sinterklaascomité Rijsbergen

Andere leuke websites:

Met dank aan Websites Enzo voor de vele hulp bij de website.

Heeft u nog andere vragen? 

Voor vragen over de intocht, de website of andere zaken kunt u altijd mailen met onze stichting. U kunt de stichting bereiken via de knop contact in het menu.