Stichting

Op deze pagina vind u informatie over onze stichting, onze “huisregels” en leest u hoe wij de intocht jaarlijks bekostigen.

De stichting
Stichting Sint Nicolaas Comité Zundert/Klein Zundert is een non profit stichting die tot doel heeft om van de intocht van de Sint en zijn Pieten in Zundert en Klein-Zundert een groot evenement te maken. De stichting bestaat al sinds 5 november 1976 en zorgt dus al heel lang voor een leuke en gezellige intocht in Zundert en Klein-Zundert.

Ons bestuur bestaat uit een voorzitter, penningmeester, secretaris en algemene bestuursleden. Daarnaast kunnen wij altijd rekenen op een groot aantal vrijwilligers. Het mag duidelijk zijn, zonder al deze mensen: geen intocht in Zundert en Klein-Zundert!

Momenteel hebben de volgende personen zitting in het bestuur:

 • Voorzitter: Niels Jochems
 • Penningmeester: Arjan Kas
 • Secretaris: Edgar van Aert
 • Bestuurslid: Resy Kustermans
 • Bestuurslid: Jolanda Gommers
 • Bestuurslid: Lonneke Matthijssen
 • Bestuurslid: Debbie van Bergen
 • Bestuurslid: Davina Jochems-van Gool
 • Bestuurslid: Ellen van Nijnatten

Bekostiging intocht

De stichting bekostigt de intocht in Zundert en Klein-Zundert met behulp van giften van ondernemers in Zundert en Klein-Zundert. Tevens is er tijdens de intocht in Zundert en Klein-Zundert de mogelijkheid om een vrijwillige donatie te doen in onze collectebus welke op de locaties aanwezig is.

Via deze weg willen alle Zundertse ondernemers hartelijk bedanken voor hun vrijwillige gift tijdens onze collecte rondgang. Hiermee houden we deze traditie tot een mooi kinderfeest in Zundert in stand! Zonder jullie steun is het niet mogelijk om dit te organiseren.

Allen bedankt namens de Sint en zijn Pieten!

Uiteraard willen we hierbij ook onze “partners” bij het organiseren van dit evenement bedanken voor hun steun en gastvrijheid.

Zoals u ziet kunnen we elk jaar gelukkig weer rekenen op voldoende gulle giften. Heeft u interesse om ons financieel te ondersteunen kijk dan op de pagina’s Sponsoring en Vriend (van Sint en Piet Zundert). Hier vindt u de benodigde informatie. U kunt ons altijd mailen op info@sintenpietzundert.nl.

Huisregels intocht Zundert/Klein-Zundert

Sinterklaasboek

De stichting doet zijn uiterste best om alle zaken netjes, ordelijk en tijdig te regelen en kenbaar te maken. Hiermee houden we de intocht zo plezierig mogelijk voor iedereen! Uiteraard heeft u als bezoeker aan de intocht hier ook een inbreng in. Wilt u niet in het Sinterklaas boek terecht komen hou u dan aan enkele simpele huisregels:

 1.  Heeft u vragen, wensen of opmerkingen, maak deze dan vooraf aan ons bekend. Dit kan via ons email adres. Tijdens de dag zelf zijn onze vrijwilligers druk met hun taken en kunnen zij u wellicht niet voldoende te woord staan.
 2. Gedraag u tijdens de intocht netjes en galant. Dit geldt zowel op straat tijdens de rondrit, maar ook op de locaties waar de Sint zijn zitting houdt. Hou in gedachten dat het een evenement is voor kinderen. Alle kinderen uit Zundert hebben recht om dit mooie kinderfeest te vieren.
 3. Tijdens het evenement de intocht in Zundert en Klein-Zundert worden er – al dan niet in opdracht van onze stichting – journalistieke sfeer foto’s en video’s gemaakt als ook portret foto’s van de kinderen bij Sinterklaas. Al deze foto’s worden door ons en de fotograaf gebruikt op onze websites en/of voor promotionele doeleinden. Indien u niet wenst dat de fotograaf een portretfoto maakt van uw kind, kunt u dat vooraf bij het podium bij de fotograaf aangeven. Mocht u na plaatsing van de foto’s en video’s willen dat we een specifieke foto of video niet gebruiken kunt u contact opnemen met onze stichting via info@sintenpietzundert.nl.