Sinterklaas en Pieten weer naar Zundert

Sinterklaas en de Pieten komen er weer aan!

Zondag 19 november zijn ze weer in Zundert hebben ze laten weten. Voor alle kinderen uit de dorpen Zundert en Klein-Zundert staat er weer een gezellig feestje in de planning. Meer informatie volgt binnenkort. Houdt de website www.sintenpietzundert.nl en de social media kanalen in de gaten.


Om de intocht te bekostigen zullen mensen van het comité in de komende weken langs komen bij de Zundertse ondernemers voor een financiële bijdrage. Vraag hierbij gerust naar hun legitimatie. Ook dit jaar is er de mogelijkheid om sponsorpakketten af te sluiten. Tevens kunt u weer Vriend van Sint en Piet Zundert worden. Kijk op de website voor meer informatie. Alle bijdragen komen ten goede aan de intocht.


Mocht er bij u huis-aan-huis gecollecteerd worden voor een Sinterklaas viering, dan kan dit niet van het organiserende comité zijn! Zij doen namelijk geen huis-aan-huis collectes. Op voorhand wil het comité graag alle Zundertse ondernemers alvast danken voor hun steun!


Bestuursleden gezocht
De intocht in Zundert wordt jaarlijks georganiseerd dankzij de inzet van een aantal vrijwilligers en bestuursleden. Maar het comité kan nieuw organiserend talent en aanpakkers goed gebruiken! Het comité is op zoek naar nieuwe bestuursleden. Kijk op de website www.sintenpietzundert.nl voor informatie. Mocht je geïnteresseerd zijn of vragen hebben, mail dan naar info@sintenpietzundert.nl.