‘De Sint Fabriek’ in Zundert overweldigend gezellig en druk

De Sint heeft het weer druk. Net in Nederland en afgelopen zondag al weer in Zundert. De Sint bracht ook dit jaar weer een bezoek aan De Sint Fabriek. Het comité heeft samen met wat Pieten weer hard gewerkt om de fabriek weer op tijd klaar te hebben. En dat is gelukt. Op zondagochtend iets na half elf knipte Sinterklaas samen met burgemeester Vermue een vlaggetjeslijn door en daarmee was De Sint Fabriek geopend.

Na de opening konden de mensen een voor een, een kijkje nemen in De Sint Fabriek. De Pieten hadden het weer druk met alle voorbereidingen voor pakjesavond. Pepernoten bakken, pakjes inpakken,  kleurplaten uitdelen en tekeningen verzamelen. Gelukkig hebben de kinderen in de fabriek de Pieten nog even kunnen helpen. Uiteraard had ook iedereen even de gelegenheid om Sinterklaas te begroeten. Door de vele kinderen die Sinterklaas even persoonlijk wilde begroeten liepen de wachttijden helaas wat op. Regelpiet is hierover in overleg met het comité. Bij het verlaten van de fabriek werden de kinderen natuurlijk nog getrakteerd op een goed gevulde snoepzak en mandarijn.

Nadat alle kinderen de Pieten geholpen hadden en iedereen Sinterklaas weer even gezien had, zijn de opruim-Pieten begonnen met het opruimen van deze tijdelijke Fabriek. Het comité wil, ook namens Sinterklaas iedereen bedanken die deze tijdelijke fabriek mogelijk gemaakt hebben. Uiteraard wil de Hoofdpiet ook diverse vrijwilligers zoals onder andere de verkeersregelaars erg bedanken voor hun betrokkenheid. En natuurlijk dank aan de talloze bedrijven en personen die hun steentje financieel of materiaal bijgedragen hebben aan De Sint Fabriek.

Het comité wil ook de bezoekers nog bedanken en de talloze positieve reacties die we ontvangen hebben. Mocht u het comité nog willen steunen met een materiele of financiële bijdrage kijk dan op hun website www.sintenpietzundert.nl voor de mogelijkheden. Tevens vindt u hier ook binnenkort de foto’s van onze fotograaf Jose Nuyts. En als u geïnteresseerd bent om het comité te helpen als vrijwilliger of als bestuurslid, neem dan vooral contact met ze op via info@sintenpietzundert.nl.