Drukte tijdens De Sint Fabriek 2022

Lieve kindjes, ouders, verzorgers, opa’s en oma’s en alle andere bezoekers van De Sint Fabriek. Namens Sinterklaas en de Pieten, leuk dat jullie gekomen zijn en dank voor alle mooie tekeningen.

En namens de organisatie nog een excuus voor de lange wachttijden. We hebben afgesproken met Regelpiet dat we voor volgend jaar wat ideetjes uitwerken wat de wachttijd verkort of veraangenaamd. Regelpiet houdt hierover nauw contact met ons.

De opkomst was gewoon overweldigend! Maar Sinterklaas vond het net als ons belangrijk dat iedereen de gelegenheid kreeg om een mooie foto te maken van al die kleine Sintjes en Pietjes. En wat zijn er veel foto’s gemaakt door alle papa’s, mama’s, opa’s en oma’s. Social-Piet heeft al heel wat nieuwe profielfoto’s voorbij zien komen. Maar houdt ook www.sintenpietzundert.nl en onze socials in de gaten deze week voor updates over alle foto’s.

Tevens ook dank aan ‘t Stokperdje, Koninklijke Harmonie Nut & Vermaak, José Nuyts – van Trijp voor de foto’s en alle anderen die aanwezig waren of geholpen hebben. Zonder jullie was dit vandaag niet gelukt!

Vergeet niet je schoen te zetten en slaap lekker allemaal!

Foto: José Nuyts – van Trijp