Intocht Zundert en Klein-Zundert in ‘De Sint Fabriek’

Op zondag 13 november komen de Sint en Pieten weer naar Zundert. En dat belooft weer een leuk feest te worden! Vorig jaar is er noodgedwongen een drive-through intocht door De Sint Fabriek bij de CLTV georganiseerd. Nadien zijn er vele positieve reacties bij ons binnen gekomen op dit ‘doorloop principe’. Daarom hebben wij besloten om deze opzet opnieuw aan te houden. Wel is er gekozen voor een andere – maar zeer bekende – locatie voor De Sint Fabriek. Wij zijn blij dat we hiervoor weer te gast mogen zijn bij ’t Stokperdje. Wederom is er dit jaar een rondrit door Zundert en nadien dus de gezamenlijke Sinterklaasviering voor Zundert en Klein-Zundert. Dit als een walk-through door De Sint Fabriek bij ‘t Stokperdje.  

In de ochtend vanaf circa 9.30 uur zal de Sint arriveren in Zundert en middels een grote rondrit door Zundert richting ’t Stokperdje rijden. De route van deze rondrit zal aangegeven worden op de website van het comité. De straten zullen tijdens deze rondrit tijdelijk afgesloten worden voor verkeer door verkeersregelaars. Rond 10.30 uur zal Sinterklaas arriveren op de parkeerplaats voor ’t Stokperdje, waarna het bezoek aan De Sint Fabriek van start zal gaan.

In De Sint Fabriek kunnen de kinderen van Zundert en Klein-Zundert met hun ouders, begeleiders of opa en oma te voet een kijkje komen nemen. In principe is er een vrije inloop, maar om de drukte wat te  spreiden vragen we, indien mogelijk De Sint Fabriek te bezoeken op basis van de leeftijd van uw (oudste) kind: 0 tot en met 5 jaar tussen 10:30 en 13.30 uur en vanaf 6 jaar tussen 13.30 en 15.00 uur. De Pieten zullen hard aan het werk zijn, waarbij de kinderen al lopend door De Sint Fabriek soms een handje kunnen helpen. En aan het eind van de route door het gebouw kan natuurlijk Sinterklaas even bezocht worden. Vergeet niet je tekening mee te nemen zodat je die aan Sinterklaas kan geven! En tenslotte is er bij het verlaten van De Sint Fabriek voor alle kinderen natuurlijk nog een goed gevulde snoepzak.

Voor de bekostiging van De Sint Fabriek zijn wij vereerd dat we ook dit jaar weer kunnen rekenen op de steun van de Zundertse ondernemer. Zonder deze steun zou de intocht niet door kunnen gaan. Wij willen dan ook alle Zundertse ondernemers bedanken voor hun steun, hetzij financieel of materieel. Tevens willen we van de gelegenheid gebruik maken om iedereen, die tijdens de Rabo Clubsupport op ons een stem uitgebracht hartelijk danken! Bij De Sint Fabriek zal er ook de mogelijkheid zijn om Vriend te worden van Sint en Piet Zundert. Dit kan ook nu al via deze link.

Om deze Zundertse intochten in de toekomst mogelijk te blijven maken, zijn wij nog op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Een paar helpende handen, aanpakkers, organiserend talent die dit mooie feest een warm hart toedraagt zijn van harte welkom. Bent u geïnteresseerd, kijk dan via deze link bij de vacatures. Neem contact op met ons via info@sintenpietzundert.nl of spreek een van ons aan tijdens de intocht. U herkent ons aan de badges.